Mijn naam is Cindy Bruggeling, ben getrouwd met Jeroen, samen zijn wij troste ouders van Finn (2014) en Lizz (2017)

Na mijn middelbare school was het voor mij heel duidelijk dat ik de opleiding als pedagogisch medewerkster wilde volgen. Bij alle opleidingen heb ik met veel plezier, leerzame stages gelopen op toen nog de genoemde peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.
Na het behalen van mijn diploma kon ik aan de slag op een kinderdagverblijf.
Als groentje op het dagverblijf begonnen, zijn mijn interesses naar pedagogisch visies gaan veranderen. Waar ik tijdens mijn schoolperiode geen flauw benul van had. Ik praatte tegen de kinderen tijdens het verschoningsronde, zo vertelde ik stap voor stap wat er ging gebeuren. Vrolijke gezichten en veel plezier met elkaar tijdens het verschonen. Door stap voor stap te vertellen en elke keer het zelfde te vertellen kunnen jonge kinderen al de link leggen wat er bedoelt wordt.
Het leren blijf ik leuk vinden om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen, heb ik in mijn kinderdagverblijf carrière de cursus kindercoaches gevolgd en met diploma in 2012 behaalt.

Tevens in het jaar 2012 kwamen er maatschappelijke veranderingen waardoor een baan in de kinderopvang een hele uitdaging werd. Stilzitten zat er voor mij niet bij en tijdelijk was ik werkzaam in een totaal andere branche.
Alleen het werk met kinderen was voor mij wel een heel gemis. In 2014 besloot ik om mijn passie weer op te pakken alleen dan van huis uit. En sindsdien is ’t Wondertje een feit.
Met veel liefde en plezier vang ik kinderen op en blijf ik mij verder ontwikkelen zodat de professionaliteit gewaarborgd blijft.

Jeroen heeft wisseldiensten vanuit zijn werk waardoor de kinderen Jeroen ook kunnen tegenkomen. Hij luistert naar de verhalen die de kinderen hem vertellen of ze geven elkaar een high five of een box.
Finn zit op basisschool waar ze een continurooster handteren ( 8.30 uur -14.00 uur) Finn word dagelijks naar school gebracht en dan halen wij hem ook weer op. Dit gebeurt met de bolderwagen.
Lizz geniet dan met volle teugen van alle kinderen om haar heen. Ons gezin is dan bijna compleet. We hebben ook een viervoeter in huis. Binky is onze hond die vaak aanwezig is in een andere ruimte. En zodra hij wel bij ons is, is er altijd toezicht, spelen we met hem en leren we hoe we met hem om kunnen gaan.